Не можу увійти в адмінку

Уведомление администрации о проблемах с хостингом ZZZ.COM.UA (www, ftp, почта, панель управления и т.п.).

Повідомлення адміністрації про проблеми з хостингом ZZZ.COM.UA (www, ftp, пошта, панель управління і т.п.).
Ответить
joeost
Агент пользователя: Chrome Windows 1366x768

Не можу увійти в адмінку

Сообщение joeost »

Добрий день,
залила сайт на ваш хостинг і ось - не можу потрапити в адмінку, хоча на локалці все було добре. Здається воно взагалі не бачить модуль адмінки. Підкажіть, як можна цьому зарадити?
vozduch
Агент пользователя: Chrome Linux 1366x768

Не можу увійти в адмінку

Сообщение vozduch »

Вітаю,
напишіть, будь ласка, URL сторінки, де Ви намагаєтесь ввійти в адмінку і яка помилка при цьому виникає.
Завжди рада допомогти,
Міра,
Служба підтримки ZZZ
Приєднуйтесь до нас на Facebook або vKontakte та отримуйте наші ексклюзивні пропозиції, а також будьте в курсі важливих подій і новин світу веб-хостингів!
joeost

Не можу увійти в адмінку

Сообщение joeost »

http://news-report.zzz.com.ua/admin
при цьому пише 404 - не може знайти сторінку
vozduch

Не можу увійти в адмінку

Сообщение vozduch »

Помилка 404 відображається тому, що у news-report.zzz.com.ua немає папки "admin". Якщо Ваш сайт не поставлений на CMS, то нам складно Вам допомогти з входом у його адмінку - зверніться до розробника Вашого сайту.
При нагоді пропонуємо Вам перейти на платний пакет послуг VIP/PRO. При покупці Pro на рік ціна в місяць становить всього 23,25 грн. Ці пакети послуг дозволяють значно розширити можливості (кращі параметри акаунтів, відсутність посилання на наш хостинг на сайті), а також мають вищий пріоритет при наданні їм технічної допомоги.
Більше інформації тут: https://www.zzz.com.ua/uk/propozytsiya/hosting .
Завжди рада допомогти,
Міра,
Служба підтримки ZZZ
Приєднуйтесь до нас на Facebook або vKontakte та отримуйте наші ексклюзивні пропозиції, а також будьте в курсі важливих подій і новин світу веб-хостингів!
joeost

Не можу увійти в адмінку

Сообщение joeost »

взагалі там є папка admin...
vozduch

Не можу увійти в адмінку

Сообщение vozduch »

Я тільки що перевірила - папки з назвою 'admin' немає у кореневому каталозі. Зверніться, будь ласка, до розробника Вашого сайту.
Ответить

Вернуться в «Поддержка клиентов ZZZ.COM.UA / Підтримка клієнтів ZZZ.COM.UA»