Купити каву

FAQ - прежде, чем спросить.
Здесь Вы можете найти ответы на часто задаваемые вопросы.

FAQ - перш, ніж запитати.
Тут Ви можете знайти відповіді на найбільш поширені запитання.
Ответить
lavandala
Агент пользователя: Chrome MacOS 1440x900

Купити каву

Сообщение lavandala »

Привіт! Побачив огляд на YouTube, де розхвалювали гватемальську каву — і все, пропав. :) Тепер шукаю, де її можна купити в Україні. Бажано, щоб була нормальна якість, а не просто щось із наклейкою "premium". Чи є перевірені магазини, які не підсувають кота в мішку?
polakir
Агент пользователя: Chrome MacOS 1440x900

Купити каву

Сообщение polakir »

Колись мені здавалося, що вся кава однакова, просто чорна й гірка. Але це лише до того моменту, поки не спробував хорошу зернову каву. Тепер я обираю тільки якісні сорти, і останній мій фаворит — кава Гватемала https://coffeetrade.ua/hvatemala-kava/ замовляю її на Coffeetrade. Вона багатогранна, з приємною кислинкою і ароматом, який зранку буквально піднімає з ліжка. До речі, для тих, хто ще в пошуку — звертайтеся до їхніх консультантів, вони реально допомагають обрати під ваш смак, а не просто радять найдорожче. А чай у них теж супер, я полюбила зелений з імбирем та м’ятою. Так що якщо хочете перестати пити "аби що" й почати кайфувати — почніть з якісних продуктів. Ідеальна кава й чай існують — треба просто знайти свого виробника.
Ответить

Вернуться в «FAQ»