Ви все зараз дуже правильно підмітили! Дуже хочу такого фахівця в нас в Києві для сина знайти. В нього перехідний вік, дуже важко усім нам.SeraphXS писал(а): ↑Сб дек 31, 2022 1:05 am Психолог – це фахівець, який може професійно допомогти вам розібратися у власних почуттях та проблемах, краще дізнатися про свою особистість та зробити разом з вами конкретні кроки для вирішення нагальних проблем. Найважливіше завдання психолога – навчити людину переживати важкі періоди життя, правильно реагувати на стреси та розвивати емоційну стійкість.
Допомога психолога
Допомога психолога
Допомога психолога
З підлітками реально дуже важко в цей період.....
Допомога психолога
Ну підлітковий вік взагалі вважається критичним та найважчим періодом у житті практично кожної людини. Просто хтось його легше переносить, а хтось - дуже важко. І вам, як мамі, звичайно не все рівно, що коїться у голові вже не такої й маленької дитини..... Тому ваше бажання знайти психолога я чудово розумію та підтримую на всі сто відсотків. Знаєте, де зараз є можливою психологічна консультація для дітей та підлітків у режимі онлайн? - В Центрі психологічної діагностики та реабілітації Neuroflex ( це Київ) . Там провідні спеціалісти працюють і однозначно допоможуть вашому синові зі всім впоратись
Допомога психолога
Але, коли є проблеми, вони самі по собі не вирішаться. Треба докласти значних зусиль для вирішення, і зробити це реально лише при умові впевненості в собі. А її не буде без любові до себе, от таке замкнене коло. Я дала дочці почитати статтю, як полюбити себе і підвищити самооцінку https://rakhubovska.com/stati/porady-psyhologa-yak-pidvyshyty-samoocinku-ta-polyubyty-sebe , а ще обов'язково треба на консультацію записатися до психолога. Психолог-психоаналітик Христина Рахубовська може нам всім допомогти.