Шукаю хороший електросамокат!

Игры и анекдоты.

Ігри та анекдоти.
Ответить
opppo
Агент пользователя: Chrome Windows 1280x720

Сообщение opppo »

Доброго дня всім, вже давно мрію, купити собі хороший електросамокат, мої запити дуже прості, головне, щоб був якісної збірки і добре їхав, де купити, і який? Буду чекати ваших порад.
mayannav

Сообщение mayannav »

Згоден з вами як-по мені річ взагалі класна, можна розтинати де хочеш, їхати куди хочеш, просто взяти підзарядитися і все і їдь далі, ціна може трохи дорого, але це того варте.
opppo

Сообщение opppo »

Дуже добре, коли в місті є така спеціальна зарядна станція, яка дозволяє підзарядити будь-де електротранспорт, це дуже крутий транспорт, який добре рятує в різних ситуаціях.
mayannav

Сообщение mayannav »

opppo писал(а): Ср авг 09, 2023 5:59 pm Дуже добре, коли в місті є така спеціальна зарядна станція, яка дозволяє підзарядити будь-де електротранспорт, це дуже крутий транспорт, який добре рятує в різних ситуаціях.
Доброго дня друзі, не знаю кому як, але я ось електросамокати Xiaomi https://allo.ua/ua/jelektrosamokaty/pro ... el-xiaomi/ люблю, подобається мені цей виробник сильно. А ще, даний транспорт екологічно чистий, швидкий і незатребуваний в підзарядці.
Для себе я вибирав хороший клектросамокат в магазині Алло. Там завжди великий асортимент різного товару, в тому числі є і самокати є, можна підібрати за своїми параметрами. Тому купуйте і будете задоволені, якістю і ціною. Також, дуже подобається, що завдяки електриці відсутнє забруднення довкілля, і корисно, і швидко.
Изображение
Ответить

Вернуться в «Развлечения / Розваги»