Будівництво будинків

Игры и анекдоты.

Ігри та анекдоти.
Ответить
antey
Агент пользователя: Chrome Windows 1536x864

Будівництво будинків

Сообщение antey »

Привіт! Друзі, підкажіть, де у Львові можна будівництво будинку замовити? Потрібні справжні професіонали.
tianiya

Будівництво будинків

Сообщение tianiya »

У Львові можна сміло до компанії «КБК Львів» звертатися. Вони себе як найкращі будівельники зарекомендували. Тут https://kbk.lviv.ua/barnhouse/ цікаві проекти пропонують. Стиль барнхаус простий. Та в одночас дуже зручний. Комфорт і сучасність в єдиному поєднанні. Нам затишний будинок на дачній ділянці збудували. Усе "під ключ". Та з кращих матеріалів.
simens

Будівництво будинків

Сообщение simens »

Мені також цей стиль подобається. Думаю й сам будівництво такого будинку замовляти. Тож ваша порада стане у нагоді.
kiras

Будівництво будинків

Сообщение kiras »

Я завжди мріяла про великий будинок з просторою терасою і от цього року моя мрія збулась, уже завершуємо ремонт. Тільки ще хочу замовити терасну дошку якісну і серед безлічі пропозицій на ринку мене найбільш зацікавила продукція Polyroot . Цей молодий український бренд чудову дошку виготовляє. Якість неймовірна! Я вже мала змогу оцінити та обрати колір. Лише чекаю доставлення і можна встановлювати. Монтаж надзвичайно простий.
Изображение
Последний раз редактировалось kiras Вс май 28, 2023 7:18 pm, всего редактировалось 3 раза.
edisson
Агент пользователя: Chrome Windows 1366x768
Контактная информация:

Будівництво будинків

Сообщение edisson »

Пригодится инфа, спасибо!
diez
Агент пользователя: Chrome Windows 1463x915

Будівництво будинків

Сообщение diez »

Зверніться до будівельної компанії зараз таких багато і ви без проблем збудуєте сучасний будинок. А потім потрібно буде продумати дизайн інтер'єру приміщень. Ми вирішили купити модульну картину https://walldeco.ua/ua/kartiny-modulnye, яка файно прикрасила обстановку в кімнаті нашої квартири.
Изображение
Ответить

Вернуться в «Развлечения / Розваги»