Глаукома

Игры и анекдоты.

Ігри та анекдоти.
Ответить
amina36
Агент пользователя: Chrome Windows 1920x1080

Глаукома

Сообщение amina36 »

Мені недавно діагностували глаукому. Я досі не зовсім розумію, що це таке. Чи можете пояснити мені, що це і як її лікувати?
viktorr21
Агент пользователя: Chrome Windows 1920x1080

Глаукома

Сообщение viktorr21 »

Привіт. Глаукома - це захворювання очей, яке характеризується підвищеним тиском в очах, що може призвести до пошкодження зору. Ця хвороба може бути безсимптомною на початкових етапах, тому рекомендується регулярно проходити профілактичні огляди в офтальмолога. Щодо лікування, на ранніх етапах глаукоми можна застосовувати краплі для очей, що допомагають знизити тиск в очах. У більш важких випадках може знадобитися хірургічне лікування. Я рекомендую вам звернутися до офтальмолога, який призначить необхідне лікування, в залежності від стану вашого здоров'я. Більше інформаці ви можите знайти тут https://poradumo.com.ua/473222-chto-tak ... ee-lechyt/
karina9911
Агент пользователя: Chrome Windows 1366x768

Глаукома

Сообщение karina9911 »

Подскажите пожалуйста, куда можно обратиться с проблемой по дерматологии в Ужгороде?
holla9
Агент пользователя: Chrome Windows 1366x768

Глаукома

Сообщение holla9 »

Возможно вас заинтересует частная клиника Ужгород https://bilyak.com.ua/ru/ которая специализируется на диагностике и лечении заболеваний по части микологии, венерологии, трихологии, дерматоонкологии, также возможно провести некоторые косметологические процедуры. В клинике Беляка работают самые лучшие врачи, которые для диагностики и лечения используют не только визуальный осмотр и анализы, но и обследования на современной медицинской аппаратуре. О данной клинике очень много положительных отзывов, люди к ним едут со многих областей.
Ответить

Вернуться в «Развлечения / Розваги»