Де у Львові купити планшет?

Всё, что не подпадает под существующие категории форума. Обсуждения на разные темы.

Все, що не підпадає під існуючі категорії форуму. Обговорення на різні теми.
Ответить
linivec
Агент пользователя: Chrome Windows 1600x900

Сообщение linivec »

Не так давно оселився у Львові. Міста ще добре не знаю. Підкажіть, будь ласка, де у Львові купити хороший планшет. Грошей не дуже багато, тому бажано знайти щось не дуже дороге або по скидкам.
ilonat

Сообщение ilonat »

А який саме планшет ви хочете купити? На яку сумму грошей можете розраховувати? Ви напишіть. Може, я вам щось більш конкретне зможу порадити.
Чи, наприклад, можна подивитися вживані планшети.
linivec

Сообщение linivec »

Дякую за відповідь. Це дуже гарно, коли люди допомагають один одному.
Який мені потрібен планшет? Ну, думаю, с діагоналлю десять дюймів вистачить. Та бажано, щоб виробник був надійний, хоч я й за брендам не дуже женуся.
ilonat

Сообщение ilonat »

linivec писал(а): Сб июн 18, 2022 6:02 pm Не так давно оселився у Львові. Міста ще добре не знаю. Підкажіть, будь ласка, де у Львові купити хороший планшет. Грошей не дуже багато, тому бажано знайти щось не дуже дороге або по скидкам.
Знаєте, я би вам порадив подивитися ось такі планшети у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/products/internet-planshety/ Дуже великий асортимент. Можна знайти технику будь-якого бренда. Дуже багато є планшетів по скидкам.
Непоганий варіант, наприклад, планшет Lenovo Tab M10 HD з діагоналлю 10,1 дюйма. Він коштує 7300, а зараз продається за сім тисяч гривень.
Є там й більш дешеві варіанти. Та взагалі, вам треба самому зайти на сайт та подивитися, що вам там підходить за ціною та за характеристиками.

Изображение
Ответить

Вернуться в «Чат»