3D-печать изделий
- restavratsiya
- Контактная информация:
3D-печать изделий
Подскажите пожалуйста где можно заказать 3D-печать качественных пластиковых изделий для нашего стартапа? Есть в этой сфере у нас профессионалы?
3D-печать изделий
А я загорелся идеей напечатать солдатиков, уже даже некоторые эскизы готовы. Может попробовать тоже их на таком современном принтере натарабанить?
- witold
- Контактная информация:
3D-печать изделий
Это классная идея! Вы молодцы что решили создать свое дело, которое возможно перерастет в большой бизнес. Многие с этого начинали, и добились успехов. А что касается 3D печати, то это сейчас не проблема, потому есть компания Infomir 3D Printing, куда наша фирма и обращается для создания нужных изделий https://3dprint.infomir.eu/startups Советую воспользоваться - качество получается очень приличное и цены вполне демократичные.
- restavratsiya
- Контактная информация:
3D-печать изделий
Спасибо за толковое разъяснение! Теперь буду ориентироваться. Мне по любому пригодиться.
3D-печать изделий
Я коли вперше шукала, де замовити зошити формату А4 з пружиною та ще й з логотипом компанії, не думала, що все буде настільки просто. Знайшла друкарню «АРТ-ПРЕС» і скажу чесно, результат перевершив очікування, якщо потрібен ДРУК ЗОШИТІВ А4 НА ПРУЖИНІ, звертайтеся сюди. Дуже приємно, коли сервіс працює чітко: тираж від 25 штук, термін усього 6 днів, і можна вибрати кількість аркушів під свої потреби — хоч 30, хоч 100. Замовляла для офісу, щоб кожному працівнику зробити персональні зошити з логотипом, і виглядало це просто шикарно. Окремо хочеться відзначити якість паперу та друку, все виглядає акуратно, сторінки не просвічуються, пружина міцна. Якщо комусь треба на подарунок, для навчання або корпоративні матеріали, не шукайте довше, «АРТ-ПРЕС» — це надійний варіант, перевірено на практиці.