Який інвертор обрати для холодильника?

Другие темы, посвящённые созданию вебсайтов.

Інші теми, присвячені створенню вебсайтів.
Ответить
ilonat
Агент пользователя: Chrome Windows 1536x864

Сообщение ilonat »

Всім привіт! В мене є м'ясний магазин, і у зв'язку з частим вимкненням електроенергії, мій бізнес під загрозою. Планую найближчим часом купувати інвертор, і потрібний саме для холодильників. Порадьте мені хороший варіант, сам я в них не дуже розбираюсь.
vania888

Сообщение vania888 »

Скажу одразу, звичайний автомобільний інвертор явно не підійде, треба інвертор по потужніше. Для побутового холодильника підійде інвертор з допустимою піковою потужністю мінімум 1000 Вт. Холодильник споживає всього 100 Вт, але у момент запуску споживає 1000 Вт.
ilonat

Сообщение ilonat »

Мені однозначно потрібно ще ознайомитися з інформацією про інвертори. Якщо не важко, підкажи модель інвертора з такою потужністю що підійде для холодильника, та магазин де його можна купити.
vania888

Сообщение vania888 »

Перейди по посиланню https://intstyle.com.ua/ua/polezno-znat ... -dlya-domu і ти одразу потрапиш на інформацію про інвертори та генератори, дуже корисно буде почитати, тут є відповіді на всі твої питання.

Порадити тобі можу два варіанти інверторів, ти вже обереш який тобі більше підходить за ціною:

1. Інвертор 24V/230V 2.4 кВт 2400 Вт MPPT 80A чистий синус, гібридний, сонячний (його можна заряджати від сонячних батарей) ціна 18 988 гривень

2. Інвертор 12V/220V 600/1200 Вт чистий синус 7122 гривень

Обидва вони впораються з тим щоб працював холодильник, але як бачиш в перший варіант потужніший, та якщо довго не буде світла, заряджається від сонця. В самому магазині ти можеш отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів, вони тобі допоможуть обрати потрібний інвертор.

Изображение
Ответить

Вернуться в «Другие темы / Інші теми»