Друк обичайки з картону для коробки цікавить

Другие темы, посвящённые созданию вебсайтов.

Інші теми, присвячені створенню вебсайтів.
Ответить
bibibib
Агент пользователя: Opera MacOS 1470x956

Сообщение bibibib »

Хто вже мав справу з друком обичайок для картонних коробок? Потрібно знайти надійного підрядника для виготовлення пакування під нову лінійку засобів — важливо, щоб якість була високою, а терміни не зривалися. Планую невеликий тираж, проте з якісним кольоровим друком і точними розмірами під індивідуальну коробку. Цікавлять також рекомендації щодо матеріалів — який картон краще використовувати для таких обгорток, щоб виглядало професійно?
buzok
Агент пользователя: Chrome MacOS 1470x956

Сообщение buzok »

О, знайоме питання! Сам не раз мав мороку з вибором, бо то друкують довго, то кольори вицвілі, то обійдеться як крило від літака. Тут головне — обирати тих, хто спеціалізується саме на обичайках: мають бути чіткі розміри, точна висічка й нормальна передача кольору. Раджу одразу дізнатись, чи є у них приклади робіт і які варіанти картону пропонують — бо дешева сировина часто "грає" й виглядає не надто презентабельно.
bibibib
Агент пользователя: Opera MacOS 1470x956

Сообщение bibibib »

Так, мені теж важливо, щоб сам виробник мав досвід саме з обичайками, бо в них є свої нюанси — посадка по коробці, клей, можливість друку зі сріблом чи лакування. Я не хочу експериментувати з новачками, краще знайти когось, хто вже має налагоджений процес. Ще думаю про варіант зробити обичайки із "віконцем", щоб товар було видно — цікаво, чи всі можуть таке реалізувати. Ну й, звісно, хотілося б бачити макет перед затвердженням, бо дизайн у мене непростий.
buzok
Агент пользователя: Chrome MacOS 1470x956

Сообщение buzok »

Якщо хочеш по-людськи — не морочитись із підрядниками по всій країні, то глянь на цей варіант. Це друкарня «АРТ-ПРЕС», і я з ними вже працював. Вони реально спеціалізуються на пакуванні, в тому числі — друк ідеальний і тому обичайка з картону виходить прекрасна. Там можна вибрати потрібний формат, одразу на сайті вказати розміри, а якщо є свій макет — то швидко адаптують. Я колись для клієнта робив тираж із висічкою та вибірковим лаком — усе вийшло чітко, кольори збіглися з макетом, доставили без затримок. Плюс — нормальний сервіс, пояснюють нюанси без зайвої бюрократії. Раджу глянути.
Ответить

Вернуться в «Другие темы / Інші теми»