Хочу купити алкоголь на розлив

Другие темы, посвящённые созданию вебсайтов.

Інші теми, присвячені створенню вебсайтів.
Ответить
bibibib
Агент пользователя: Opera MacOS 1470x956

Сообщение bibibib »

Можливо хтось підкаже, де в нашому місті зараз можна купити алкоголь на розлив? Бо щось шукаю-гуглю, а всюди або пляшками, або якісь незрозумілі точки без відгуків, а хотілося б щось перевірене й адекватне, де нормальні ціни й великий вибір. Особливо цікавить щось по типу вина чи лікерів, але й крафтове пиво було б непогано. Може, хтось щось замовляв онлайн і може поділитися досвідом або скинути посилання?
buzok
Агент пользователя: Chrome MacOS 1470x956

Сообщение buzok »

Особисто можу порадити перевірений інтернет-магазин — alco-house.com. Там дійсно можна купити алкоголь на розлив найрізноманітніших видів: від елітного вина й міцних напоїв до класичних лікерів та крафтового пива. У них великий вибір позицій, детальні описи кожного напою та, що дуже важливо, зрозумілі умови доставки по всій Україні. Я вже кілька разів замовляв там https://alco-house.com/ — і жодного разу не пошкодував: ціни адекватні, якість гарантована, а всі документи і сертифікати на продукцію присутні прямо на сайті. До того ж, на alco-house.com часто бувають акції й можна знайти новинки, яких немає в звичайних магазинах. Дуже зручно, що все робиш онлайн — вибрав, оформив замовлення, і за кілька днів уже забираєш свою покупку або чекаєш доставку додому.
Ответить

Вернуться в «Другие темы / Інші теми»