Дуже треба заправити картриджі

Другие темы, посвящённые созданию вебсайтов.

Інші теми, присвячені створенню вебсайтів.
Ответить
polakir
Агент пользователя: Opera Windows 1280x720

Сообщение polakir »

Стикнувся з такою ситуацією: у нас в офісі кілька принтерів, і практично всі картриджі вже на межі виснаження. Закуповувати нові доволі дорого, а часу шукати перевіреного спеціаліста чи сервіс немає. Можливо, хтось із вас вже мав справу з подібним і може порадити, де у Києві або з доставкою можна якісно заправити картриджі? Бажано, щоб це була надійна майстерня з досвідом, де не лише заправлять, а й перевірять усе на працездатність.
lavandala
Агент пользователя: Chrome Windows 1280x720

Сообщение lavandala »

Я теж нещодавно шукала, куди звернутись. Скажу з досвіду: головне — не женись за найдешевшими цінами. Буває, що заощадиш кілька гривень, а потім друкує все криво або чорнило тече. Шукай сервіс, де дають гарантію, використовують нормальні витратні матеріали й можуть зробити техобслуговування за потреби. Добре, коли майстри мають досвід із різними моделями принтерів, а не тільки з одним-двома. І, звісно, зручно, коли є можливість виїзду або доставки, щоб не витрачати час на поїздки.
polakir
Агент пользователя: Opera Windows 1280x720

Сообщение polakir »

Гарна порада — про гарантію і якість матеріалів справді не подумав одразу. Особливо, якщо справа стосується офісної техніки, яку використовують щодня, треба бути впевненим у сервісі. Я ще подумав, що добре б знайти майстерню, де можна не лише заправити, а й отримати консультацію, що краще — заправка чи все ж заміна. І щоб можна було, якщо що, звертатися повторно без зайвих пояснень.
lavandala
Агент пользователя: Chrome Windows 1280x720

Сообщение lavandala »

Рекомендую звернутись до майстерні "Витратник" — вони займаються не тільки заправкою картриджів https://vytratnyk.shop/zapravka-kartridzhiv , а й відновленням, профілактикою, та дають гарантію на свої послуги. У них дуже зручно: можна оформити замовлення онлайн, приїжджає кур’єр, забирає картриджі, а потім повертає вже заправлені й перевірені. Мені сподобалось, що вони акуратно підходять до кожного замовлення, пояснюють, якщо щось не так, і взагалі — людяне ставлення. Ціни адекватні, а якість — на висоті. Думаю, тобі сподобається.
Ответить

Вернуться в «Другие темы / Інші теми»