Хочу купити BTC

Как создать первый собственный сайт. Если Вы ещё не знакомы с данным вопросом, добро пожаловать сюда.

Як створити перший власний вебсайт. Якщо Ви ще не знайомі з даним питанням, ласкаво просимо сюди.
Ответить
lenara
Агент пользователя: Chrome Windows 1536x864

Хочу купити BTC

Сообщение lenara »

Привіт. Порадьте самий простий і зручний спосіб покупки біткоїна за гривню? У мене є лише декілька тисяч для старту інвестування.
nilas

Хочу купити BTC

Сообщение nilas »

lenara писал(а): Ср ноя 16, 2022 11:53 am Привіт. Порадьте самий простий і зручний спосіб покупки біткоїна за гривню? У мене є лише декілька тисяч для старту інвестування.
Я навіть не знаю, чи можна по частинам криптовалюту купити. А скільки зараз коштує один біткоїн? Може купите хоч одну монету чи дуже дорого?
kiras

Хочу купити BTC

Сообщение kiras »

lenara писал(а): Ср ноя 16, 2022 11:53 am Привіт. Порадьте самий простий і зручний спосіб покупки біткоїна за гривню? У мене є лише декілька тисяч для старту інвестування.
Привіт. Так це вже хороша сума для старту. Хочете дізнатися, як купити біткоїн https://exmo.com/uk/buy-bitcoin на будь-яку суму у гривні дуже швидко, заходьте на сайт EXMO - це платформа для покупки криптовалюти, де можна купити біткоїн навіть на 200 грн. Я з незначної суми почала і зараз у моєму мультивалютному гаманці є хороші цифрові активи. А ще, через мобільний додаток можна легко торгувати криптовалютою.
Ответить

Вернуться в «Первые шаги / Перші кроки»