Чи варто брати телефон TECNO?
Доброго дня! Потрібна порада з приводу телефона. Хочу оновити свій смартвон. Попалася мені фірма TECNO. Щось чули про неї, або , може, користувалися. Варто брати чи ні?
В мене був Смартфон TECNO Spark 8p https://www.moyo.ua/smartfon_tecno_spar ... 04614.html. Смартфон мені дуже сподобався. У нього була дійсно хороша камера, і якість зображення була приголомшливою. Телефон був справді швидким і мав великий обсяг пам'яті. Він також був дійсно легким і простим у використанні. А саме приємне - це їх ціна. Тому, ознозачно варто його брати.
- nastyshka3535
Телефон Tecno, яким я користувався, був у порядку. Я не впевнений, що купив би його знову, тому що на ринку є багато інших варіантів телефонів. Здебільшого це працювало добре, але мені не сподобалося, як швидко розрядилася батарея.
- Helenwatcher
Along with the cold, Scandinavian winds Fake Watches comes a new model from Scandinavian brand E.C.Andersson Watch Co: the Denise Arctic Sport.Fake Rolex It features the same eye-catching, Omega Replica utilitarian design as other models in the company’s tool-watch collection, but this time with a matte white ceramic bezel and snow-white dial with contrasting black makers and hands. It is delivered with the option of an all-new Replica Watches Jubilee-style bracelet and a collection of Italian rubber straps with micro-adjustable dive clasps