Купівля смартфона

Другие темы, посвящённые созданию вебсайтов.

Інші теми, присвячені створенню вебсайтів.
maria8888
Агент пользователя: Chrome Windows 1536x864

Купівля смартфона

Сообщение maria8888 »

Всім привіт! Хочу своїй мамі подарувати на День народження новенький смартфон, але поки не можу визначитись який краще купити. Парадьте мені хороший смартфон з непоганими характеристиками, та інтернет-магазин де його можна купити.
ilonat

Купівля смартфона

Сообщение ilonat »

Привіт! Смартфон в якості подарунка це гарна ідея, я також дарував не так давно своїй мамі мобільний телефон, оскільки її вже був надто старий. Я купив для неї Samsung, це для неї звичний бренд смартфона.
maria8888

Купівля смартфона

Сообщение maria8888 »

Я переглянула багато варіантів смартфонів, і навіть не думала, що це так важко обрати. Скажи, будь ласка, який саме смартфон ти купував своїй мамі, та в якому інтернет-магазині? Можливо і мені підійде такий варіант.
ilonat

Купівля смартфона

Сообщение ilonat »

В першу чергу при виборі смартфона я дивився варіанти, на ту суму яка в мене була в наявності. Купив я для мами Смартфон SAMSUNG Galaxy A13 3/32GB White білого кольору, в перевіреному інтернет-магазині https://eldorado.ua/uk/smartphones/c1038946/ де великий вибір якісної техніки, по хорошим цінам.

В даному смартфоні вбудованої пам'яті 32 Гб, є 5 камер, головна з яких на 50 Мп. В цілому він має гарні характеристики та дуже симпатичний по своєму дизайну. Зараз до речі на нього дуже гарна знижка.

Изображение
larisaborisovna
Агент пользователя: Chrome Windows 1366x768

Купівля смартфона

Сообщение larisaborisovna »

maria8888 писал(а): Пт ноя 11, 2022 8:45 pm Я переглянула багато варіантів смартфонів, і навіть не думала, що це так важко обрати. Скажи, будь ласка, який саме смартфон ти купував своїй мамі, та в якому інтернет-магазині? Можливо і мені підійде такий варіант.
Безперечно, пропозицій багато і до вибору варто підійти обачно. Я, коли купувала собі смартфон, переконалася, що ціни у всіх магазинах суттєво відрізняються. Загалом розглядала багато варіантів, а реально виручила дошка оголошень ryinok.com.ua. Саме там знайшла свій смартфон Xiaomi Redmi 10, по грошах вийшло непогано заощадити, покупкою більш ніж задоволена.

Изображение
ЮдинТоля

Купівля смартфона

Сообщение ЮдинТоля »

Посоветуйте как мне подключить вторую сим карту на айфон?
safonovgleb

Купівля смартфона

Сообщение safonovgleb »

ЮдинТоля писал(а): Чт янв 12, 2023 2:03 pm Посоветуйте как мне подключить вторую сим карту на айфон?
На айфон можливо підключити тільки eSIM, це електронна сім карта. Я нещодавно підключив собі київстар esim гадав спочатку що це треба йти у сервіс, але виявилось що можна зробити все самому за 5 хвилин. Я зайшов на сайт Київстару, та зробив все по інструкції й мене вийшло.
deen
Агент пользователя: Chrome Windows 1366x768

Купівля смартфона

Сообщение deen »

Я можу вам порадити сервісний центр AppleFix https://applefix.ua/uk/ Мені подобається що в них не великі ціни и вони надають гарантію. Більш детальну інформацію знайдете на сайті.
Хороший двигатель на мотоблок можно купить в этой компании https://agrus.kiev.ua/sadovaja-tehnika/dvigateli Здесь нормальные цены и большой выбор двигателей.
kiras

Купівля смартфона

Сообщение kiras »

НЕ знаю
Ответить

Вернуться в «Другие темы / Інші теми»