Де замовити захисні окуляри?
Всім привіт! Хлопці, у нас тут на роботі сталося НП, приїхали різні такі робітники, які перевіряють безпеку у нас тут, знайшли стільки проблем, як мінімум те, що захист у робітників поганий, потрібно замовити окуляри для захисту.
Мені здається що з усього, що у вас там у компанії знайшли, то окуляри – це квіточки, тому я просто не раджу поки що витрачати бюджет, можливо взагалі компанію прикриють, це дивна тематика.
Ні, все буде добре, просто кажуть, що ми повинні це виправити за тиждень, у нас просто компанія нова, тому санкції на нас не накладатимуть, вони там самі винні, що перевірку не влаштували вчасно.
Таке теж буває, головне не нервувати і робити все як належить, я вас впринципі розумію, якщо втратити роботу, то потім щось новеньке знайти важко, та й тим більше якщо на вас таке завдання дане, то думаю що ви на досить високій посаді були .
Що тут казати, раджу замовити захисні окуляри https://svan.com.ua/ua/ochki-zashchitnye/ в інтернет магазині, найкращий вибір товарів, думаю що ви знайдете те, що так довго шукали, особисто я ось уже подивився каталог і робив вибір неодноразово на ПОЛІКАРБОНАТНІ DELTA PLUS BRAVA2 SMOKE, вони недорогі, та й досить якісно зроблені, вони зручно взагалі одягаються і сидять.