Дерматоскопія львів

Всё, что не подпадает под существующие категории форума. Обсуждения на разные темы.

Все, що не підпадає під існуючі категорії форуму. Обговорення на різні теми.
Ответить
bududomaodin
Агент пользователя: Chrome Windows 1536x864

Дерматоскопія львів

Сообщение bududomaodin »

Проблеми зі шкірою можуть виникнути в будь-якому віці і це означає, що варто звернутися до кабінету з дерматоскопія львів https://idermic.com.ua/service/tsyfrova ... nder-lviv/ . Тут є все необхідне обладнання, щоб вивчити проблемні ділянки та призначити ті процедури та косметику, які дадуть результат. Довіряйте свою шкіру професіоналам, як і я, і будете приємно здивовані.
givi
Агент пользователя: Chrome Windows 1366x768

Дерматоскопія львів

Сообщение givi »

А куда обращаться, если стал лысеть?
givi

Дерматоскопія львів

Сообщение givi »

У меня сильно лезут волосы и уже прям нет их почти на лбу. Что делать, подскажите.
schlotgauer

Дерматоскопія львів

Сообщение schlotgauer »

givi писал(а): Пн янв 31, 2022 7:10 am А куда обращаться, если стал лысеть?
А яка причина облисіння, треба було б перевірити здоров'я. А взагалі, найкраща клініка з пересадки волосся клініка естетичної медицини Мирослави Новосільської. У них найкращий лікар трансплантолог в Україні, пересадку волосся робить якiсно та професійно. З усієї країни саме сюди їдуть, процедуру роблять добре, цибулина стає заміною померлої та росте волосся все життя. Вам обов'язково сподобається.
lifetaker

Дерматоскопія львів

Сообщение lifetaker »

Доброго дня! Я для своєї жінки нещодавно у якості подарунку придбав препарат який використовуться як омоложуюча маска. ффект неперевершений, він насправді відроджує шкіру, ідеально підходить для сухой шкіри. Замовляв ось тут. Ціни вигідні, в магазині великий ассортимент
Ответить

Вернуться в «Чат»