Шукаю сервіс для діагностики та ремонту Apple техніки у Києві
Шукаю хороший сервіс для діагностики та ремонту Apple техніки у Києві! Я маю MacBook, який почав зависати і батарея тримає все менше, а телефон узагалі не заряджається нормально. Дуже не хочеться потрапити на шахраїв або аматорів, які тільки гірше зроблять. Можливо, хтось із вас вже звертався у надійний сервісний центр Apple у Києві й може порекомендувати місце, де реально допоможуть?
Нещодавно сама зіштовхнулася з подібною проблемою, коли мій iPhone перестав бачити мережу. Можу щиро порекомендувати професійний ремонт Apple у Києві https://doctorfix.com.ua/ – DoctorFix. Я зверталася до них за порадою знайомих і не пошкодувала. По-перше, у них дуже кваліфіковані майстри, які одразу провели безкоштовну діагностику й чітко пояснили причину поломки, нічого не приховуючи та не нав’язуючи зайвих послуг. По-друге, вони використовують оригінальні запчастини, а не якісь сумнівні аналоги. Також мені сподобалося, що на всі роботи дають гарантію, а ще у них зручне розташування офісу в центрі Києва та адекватні ціни.