Раскрутка сайта
-
Раскрутка сайта
Добрый день. Может кто знает где взять информацию о раскрутке сайта? Хочу самостоятельно сделать
Раскрутка сайта
Если честно, то самостоятельно заниматься раскруткой сайта не так и просто, нужно будет многому научиться и многое понимать. Но, можете попробовать. На сайте компании seo.ua в блоге, есть информация о том как самому раскрутить сайт. Прочтите статью и пошаговую инструкцию и можете приступать к действиям.
Раскрутка сайта
Хмм. не думаю что раскручивать сайт самостоятельно это хорошая идея....
Раскрутка сайта
взагалі дивуюсь таким питанням. Колеги, агов. ви реально думаєте що новачкам без досвіду можна легко просунути сайт та ще якісь результати отримати? можливо зовсім молодим сайтам це й допоможе, але дивлячись, які цілі. а для більших проєктів є сторонні аутсорс сервіси на прикладі Реферр, куди звертаються компанії, які цінують свій час та гроші. зараз дієвим вважається крауд-маркетинг для просування сайту https://referr.com.ua/ . дає норм результати на практиці. я затестив для двох своїх сайтів. звичайно, в перший місяць вау результату не буде. це робота в довгу. але динаміка задана, мені поки достатньо. продовжую за бюджетом. купую так, щоб вистачило зберегти мінімальну динаміку.