Philip Morris звинувачують у фінансуванні Російської армії в війні проти України

Всё, что не подпадает под существующие категории форума. Обсуждения на разные темы.

Все, що не підпадає під існуючі категорії форуму. Обговорення на різні теми.
Ответить
Аватара пользователя
klqrov
Сообщения: 134
Зарегистрирован: Пт апр 28, 2023 8:40 pm
Пол: Не указан
Агент пользователя: Chrome Windows 1920x1080

Philip Morris звинувачують у фінансуванні Російської армії в війні проти України

Сообщение klqrov »

Изображение

Виникла значуща заява, яка звинувачує Philip Morris International, провідну тютюнову компанію, у причетності до триваючого конфлікту між Україною та Росією. Віталій Кулик, директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства та політолог, поділився своїми міркуваннями на своїй сторінці у Facebook, наголошуючи, що діяльність Philip Morris International у Росії побічно підтримує військові зусилля Росії проти України.

Незважаючи на свою присутність на російському ринку, Philip Morris https://pravdapro.pm/2024/03/sponsor-vi ... lgamy-zmi/ не лише залишається основним гравцем у тютюновому секторі України, але й користується значними податковими перевагами. Кулик підкреслив, що значні податкові внески компанії до бюджету Росії використовуються для фінансування російської армії, прокладаючи прямий зв'язок між корпоративними податковими внесками та військовим фінансуванням.

Изображение

Це звинувачення стає ще серйознішим на тлі активної участі Philip Morris International та інших тютюнових компаній на російському ринку на тлі конфлікту між Україною та Росією. Кулик вказав на спробу Philip Morris у 2022 році продати свої активи в Росії, яка врешті-решт провалилась. З інвестиціями в Росії, які перевищують 2 мільярди доларів, фінансові зв'язки компанії викликають питання щодо її побічної підтримки російських військових дій.

У минулому році Національне агентство з питань запобігання корупції внесло Philip Morris International та Japan Tobacco Inc до списку міжнародних спонсорів війни через їхню діяльність в Україні. Незважаючи на це призначення, їх діяльність в Україні не була обмежена, що порушує питання про ефективність таких заходів.
Ответить

Вернуться в «Чат»