Що купувати на чорній п'ятниці?

Всё, что не подпадает под существующие категории форума. Обсуждения на разные темы.

Все, що не підпадає під існуючі категорії форуму. Обговорення на різні теми.
Відповісти
smmuf
Стать: Не вказана
Агент користувача: Chrome Windows 1920x1080

Повідомлення smmuf »

У мене взагалі все є в домі. але думаю на хороші знижки купувати товари, не підкажіть, що можна купити? А то я не зовсім у цьому розуміюся, мені в принципі всього вистачає, але потрібно що-небудь купити.
smsuper

Повідомлення smsuper »

Не розумію, що вам гроші нікуди витрачати? Просто особисто я займався б справою, а не витрачав би гроші аби, є набагато більше місць куди їх можна витратити для справи, а не просто так.
smmuf

Повідомлення smmuf »

У мене і так гроші витрачені куди потрібно, вже давно, дайте купити щось для розваги, а то я тільки працював над бізнесом і все, особистого життя до пуття не розповів за тридцять років, вже скоро пенсія!
smsuper

Повідомлення smsuper »

smmuf писав: Нед листопада 20, 2022 12:57 am У мене взагалі все є в домі. але думаю на хороші знижки купувати товари, не підкажіть, що можна купити? А то я не зовсім у цьому розуміюся, мені в принципі всього вистачає, але потрібно що-небудь купити.
Ага, пенсія) Ви ще молодий, ну та гаразд, впринципі потрібно купувати товари на чорній п'ятниці https://comfy.ua/ua/black-friday.html знижки дійсно суперські будуть, особливо якщо говорити за інтернет магазин "Комфі", тому що торік я купив на весь бюджет собі товарів, а ще й у кредит деякі товари придбав, тому що знижки були нереально вигідні, тому раджу купувати товари!

Я точно знаю, що буде хороша знижка на побутові товари, вони завжди на чорній п'ятниці роблять великі знижки на таке.

Зображення
Відповісти

Повернутись до “Чат”