Що купувати на чорній п'ятниці?
У мене взагалі все є в домі. але думаю на хороші знижки купувати товари, не підкажіть, що можна купити? А то я не зовсім у цьому розуміюся, мені в принципі всього вистачає, але потрібно що-небудь купити.
Не розумію, що вам гроші нікуди витрачати? Просто особисто я займався б справою, а не витрачав би гроші аби, є набагато більше місць куди їх можна витратити для справи, а не просто так.
У мене і так гроші витрачені куди потрібно, вже давно, дайте купити щось для розваги, а то я тільки працював над бізнесом і все, особистого життя до пуття не розповів за тридцять років, вже скоро пенсія!
Ага, пенсія) Ви ще молодий, ну та гаразд, впринципі потрібно купувати товари на чорній п'ятниці https://comfy.ua/ua/black-friday.html знижки дійсно суперські будуть, особливо якщо говорити за інтернет магазин "Комфі", тому що торік я купив на весь бюджет собі товарів, а ще й у кредит деякі товари придбав, тому що знижки були нереально вигідні, тому раджу купувати товари!
Я точно знаю, що буде хороша знижка на побутові товари, вони завжди на чорній п'ятниці роблять великі знижки на таке.