Бізнес

Другие темы, посвящённые созданию вебсайтов.

Інші теми, присвячені створенню вебсайтів.
Ответить
bibibib
Агент пользователя: Opera MacOS 1470x956

Бізнес

Сообщение bibibib »

Поясніть мені, як зараз взагалі вигідно запускати бізнес в Україні? Типу, з одного боку — війна, ризики, податки, а з іншого — повно нових можливостей, програми підтримки, гранти... Я от думаю над стартапом у сфері агротехнологій, але не впевнений, чи зараз слушний момент. Може, у когось є конкретні кейси або поради, з чого краще починати і де шукати натхнення та підтримку?
buzok
Агент пользователя: Chrome MacOS 1470x956

Бізнес

Сообщение buzok »

Війна дійсно змінила правила гри, але водночас відкрила нові ніші та викристалізувала головне — хто мислить стратегічно, той зможе не тільки вижити, а й розвинутись. Якщо ти розглядаєш агротехнології, то вже на правильному шляху: Україна — аграрне серце Європи, і технологічний апгрейд цього сектору — це шанс для прориву. Рекомендую прочитати статтю, де цікаво розказано, як українські підприємці, зокрема Анатолій Шкрібляк https://est.ua/press/9772854/ , реалізують масштабні інвестиційні проєкти, попри всі труднощі. Цей приклад доводить: якщо ти чітко бачиш мету, маєш команду і вмієш адаптуватися — все можливо. Бізнес в Україні зараз — це не просто про прибуток. Це про відповідальність, віру в країну і довгострокову перспективу. Тому не бійся, аналізуй, читай, надихайся і ділися своїми ідеями з тими, хто вже пройшов частину шляху.
Ответить

Вернуться в «Другие темы / Інші теми»