Потрібно замовити скляні перегородки офісні
Хочу переробити планування в офісі, щоб було більше світла й простору, але при цьому залишити зони для фокусної роботи. Знайомі радять встановити скляні перегородки, мовляв, і стильно, і практично. Але ж їх зараз пропонує чимало компаній, і ціни різні, і якість, певно, також. От цікаво, хто реально добре виконує такі замовлення в Україні? Можливо, хтось із вас вже ставив у себе і може поділитися враженнями або порадити перевіреного виробника?
О, скляні перегородки — це справді чудовий вибір, якщо хочеш зберегти відчуття відкритого простору, але водночас розділити функціональні зони. Я б радила звертати увагу насамперед на якість фурнітури й самих скляних полотен — мають бути загартовані або триплекс для безпеки. Важливо також, щоб компанія мала досвід саме в офісних приміщеннях, бо монтаж вимагає точності та грамотного підходу до акустики. Плюс не забувай про сертифікати та гарантію — це мінімізує ризики в подальшій експлуатації.
Так, згоден з тобою. Безпека — це критично, особливо якщо скло буде на повну висоту. Ще думаю, що варто обирати компанію, яка не тільки продає, а й сама монтує — бо так менше шансів, що щось піде не так. І гарно, коли є можливість подивитися на вже реалізовані проєкти, щоб зрозуміти, як воно виглядає в реальному офісі. Бо картинки на сайтах — одне, а практика — зовсім інше.
До речі, якщо шукаєш перевіреного виробника з реальними кейсами й надійним монтажем, можу порадити звернути увагу на ERAGLASS. У них чудовий вибір конфігурацій, сучасний мінімалістичний дизайн і великий досвід саме в облаштуванні офісних приміщень. Їхні скляні перегородки офісні не тільки виглядають естетично, а й забезпечують хорошу звукоізоляцію — особливо це важливо для переговорних кімнат або місць, де потрібно зосередитись. Мені подобається, що вони працюють під ключ: від заміру до монтажу, ще й допомагають підібрати оптимальні варіанти залежно від планування та бюджету. А ще можна на сайті компанії переглянути фото готових проєктів — одразу видно, що працюють професіонали. Думаю, це саме той варіант, коли не доведеться переробляти чи доробляти згодом.