Kino Mark — відмічайте переглянуті фільми

Рекламируйте собственные вебсайты и приглашайте других! Не обязательно быть владельцем сайта, так как этот раздел форума - для рекламодателей и обсуждений вебсайтов, пользующихся услугами ZZZ.

Рекламуйте власні вебсайти та запрошуйте інших! Не обов'язково бути власником сайту, так як цей розділ форуму - для рекламодавців та обговорень вебсайтів, що користуються послугами ZZZ.
Ответить
kino-mark
Сообщения: 1
Зарегистрирован: Ср сен 21, 2016 9:07 am
Пол: Не указан
Агент пользователя: Chrome Windows 1366x768

Kino Mark — відмічайте переглянуті фільми

Сообщение kino-mark »

Всім привіт! Бачив попередню тему Select Films. Задумка хороша, але якби не один мінус — вказаний сайт http://select-films.ru/ просто не відкривається.
Його аліас http://selectfilms.tv/ тоже спить. Можливо підніметься...

А я хочу представити свій ресурс KINO MARK. З назви випливає основний функціонал сайту — відмічання фільмів. Всі люблять дивитися фільми, і деяким з нас цікаво, скільки фільмів переглянуто, а які ще можна подивитися. Саме для цього створено сайт.

Щоб не писати реферати, просто скину лінк: http://kino-mark.tk. Аліас розміщений на цьому хостингу (http://markfilms.pp.ua). Буду радий новим користувачам.
Які б фільми ви не передивилися, які б вам не порекомендували — усі фільми Ви зможете найти на цьому сайті.

Проект розвивається і згодом (якщо з'явиться причина) будуть додані нові локалізації, сповіщення про вихід фільмів в HD, додавання соціальних чинників (коментарі, рекомендації, соціальні мережі і т. д.).

Буду радий прочитати конструктивну критику і пропозиції на рахунок сайту в цій темі.
Дякую за увагу!
Аватара пользователя
vozduch
Сообщения: 795
Зарегистрирован: Пт янв 08, 2016 11:47 am
Пол: Женщина
Агент пользователя: Chrome Linux 1366x768

Kino Mark — відмічайте переглянуті фільми

Сообщение vozduch »

Привіт,
як щодо того, щоб перенестись на наш хостинг? У нас вигідніші ціни і кращий сервіс, ніж у того хостингу, де зараз Твій сайт ;)
Завжди рада допомогти,
Міра,
Служба підтримки ZZZ
Приєднуйтесь до нас на Facebook або vKontakte та отримуйте наші ексклюзивні пропозиції, а також будьте в курсі важливих подій і новин світу веб-хостингів!
Ответить

Вернуться в «Сайты на ZZZ.COM.UA / Сайти на ZZZ.COM.UA»