Страница 1 из 1

Порадьте гарні ліки від високого тиску

Добавлено: Ср июн 29, 2022 4:15 pm
linivec
Добрий день, порадьте, будь ласка, гарні ліки від високого тиску. До цього місяця років п'ять приймав Дифорс спочатку 80, а потім 160, але останнім часом нічого не допомагає. Кожен день тиск від 180.

Порадьте гарні ліки від високого тиску

Добавлено: Ср июн 29, 2022 4:25 pm
ilonat
Доброго вечора. Такий тиск це дуже небезпечно, якщо не вдається самостійно знизити тиск, викликайте швидку. Такі до інсульту не далеко. Завжди в аптечці треба мати засоби для екстреного зняття гіпертонічного кризу.

Порадьте гарні ліки від високого тиску

Добавлено: Ср июн 29, 2022 4:27 pm
linivec
Дякую, але не знаю, що приймати при такому підвищенні тиску. Дифорс завжди тримав тиск на стабільних 130-140, а зараз взагалі жахливо себе почуваю. Може, порадите якісь ліки, щоб дотерпіти до прийому до сімейного лікаря.

Порадьте гарні ліки від високого тиску

Добавлено: Ср июн 29, 2022 4:35 pm
ilonat
Я звичайно не лікар, але якщо зранку приймати бісопролол 10, то він потенціює дію інших препаратів від гіпертонії і тиск знижується менше. Також іноді п'ю енаприл, він гарно знижує тиск. Але обов'язково зверніться до свого лікаря, він може замінити вам Дифорс на щось інше.
А взагалі будь-який препарат від гіпертонії https://apteka-ds.com.ua/catalog/sertse ... noho-tysku треба підбирати індивідуально під суровим наглядом лікаря.
Меня, приклада, лікар призначив Ко-амлесу після довгого підбору інших.

Изображение