Страница 1 из 2

Питання про криптовалюти

Добавлено: Ср дек 01, 2021 8:25 pm
harisonich
Багато хто не сприймає криптовалюта як щось серйозне, а власне даремно. Я хочу зайнятися цим питанням впритул, тільки от не знаю з чого почати. Чи є в мережі ресурси на цей рахунок?

Питання про криптовалюти

Добавлено: Ср дек 01, 2021 9:08 pm
kalininov
Хто не сприймає криптовалюта серйозно глибоко помиляється. Так як дуже багато зараз коштів саме в криптовалютах. А загальна сума одного тільки біткоіни вже перевалила за трильйони доларів. Я всі новини читаю на порталі по криптовалютам cryptotwix там величезний список нових статей і різних новин по криптовалютах. Майнер і інвесторам в криптовалюти там теж дуже багато інформації розміщено.

Питання про криптовалюти

Добавлено: Вс янв 02, 2022 12:05 pm
svetalix
А кто занет, где нормальные обменники, чтоб не кинули?

Питання про криптовалюти

Добавлено: Вс янв 02, 2022 2:20 pm
georgiy777
Добрый вечер! Я уже года два занимаюсь майнингом и недавно начал торговать на бирже. Так вот пред выводом долго искал нормальный и честный обменник криптовалют На сайте почитал нужную мне инфу, кстати сейчас вывели в топ лучшие обменники с хорошим рейтингом. Можно прям с сайта зарегистрироваться в обменнике, я так в нескольких сразу зарегистрировался. Выводил несколько раз, все отлично и приятный курс.

Питання про криптовалюти

Добавлено: Вт янв 18, 2022 1:24 pm
host1711
Если вдруг кому-то нужно будет купить криптовалюту, то отличный вариант сайт 100бтк - https://100btc.kiev.ua/exchange_kupit_e ... _privat24/, удобный и понятный интерфейс, отличный курс

Питання про криптовалюти

Добавлено: Вс фев 27, 2022 10:29 am
lanaaa
svetalix писал(а): Вс янв 02, 2022 12:05 pm А кто занет, где нормальные обменники, чтоб не кинули?
Доверяйте свои деньги только проверенным ресурсам, предварительно изучайте информацию и отзывы о них. Я пользуюсь услугами https://rateex.ru/exchange_sberrub_to_btc/ здесь только проверенные обменники с хорошей репутацией.

Питання про криптовалюти

Добавлено: Пн май 09, 2022 11:24 am
muroslava
А скажіть, де я можу почитати інформацію про трейдинг криптовалют, кажуть що на цьому можна реально заробляти.

Питання про криптовалюти

Добавлено: Вт май 10, 2022 12:14 pm
sasha777
muroslava писал(а): Пн май 09, 2022 11:24 am А скажіть, де я можу почитати інформацію про трейдинг криптовалют, кажуть що на цьому можна реально заробляти.
Як на мене, то сама по собі криптовалюта сьогодні не така цікава для інвестицій, через те що ціна на неї останнім часом впала. Куди цікавішою та прибутковішою вважається торгівля криптою, ось тут можна добре заробити. Якщо вирішили займатись трейдингом криптовалют, тоді перегляньте список найкращі криптовалютні біржі. Майданчик міжнародного об'єднання Форекс трейдерів підготував найповнішу та актуальну інформацію для трейдерів зі всього світу. Тут можна ознайомитись з тою чи іншою криптобіржею, прочитати відгуки реальних трейдерів та дізнатись всі деталі співпраці.

Питання про криптовалюти

Добавлено: Чт июн 02, 2022 1:32 pm
deen
Багато людей хочуть але не знають як купити біткоін тому я всім рекомендую цей портал. Він допоможе вам краще познайомитися зі світом криптовалют і на ньому знайдете покрокову інструкцію з купівлі біткоїну.

Питання про криптовалюти

Добавлено: Вт июн 14, 2022 8:57 am
nilas
Кому уже нужен тот биткоин ? Он просел нереально...