Будівельна компанія
Будівельна компанія
Планую будувати двоповерховий будинок за містом і зараз займаюся пошуком підрядника. Чесно кажучи, вибір виявився складнішим, ніж очікував. Одні компанії пропонують занадто низькі ціни, що викликає сумніви щодо якості, інші навпаки виставляють дуже високі кошториси. Хотілося б знайти виконавця, який працює прозоро, може показати реальні реалізовані об’єкти та має хорошу репутацію серед замовників. Якщо хтось нещодавно будував будинок і залишився задоволений результатом, поділіться, будь ласка, своїми враженнями та рекомендаціями.
Будівельна компанія
Коли ми починали будівництво свого будинку, також зіткнулися з такою ж проблемою. Спілкувалися з різними підрядниками, порівнювали підходи до роботи, вивчали портфоліо та відгуки клієнтів. У підсумку обрали CCG Development , і зараз можу сказати, що це було правильне рішення. Сподобалося, що компанія не обмежувалася загальними обіцянками, а одразу надала чітке бачення реалізації проєкту. На всіх етапах робіт відчувалася організованість: від підготовки документації до контролю якості виконання будівельних процесів. Для мене було важливо, щоб не доводилося постійно контролювати кожен крок будівельників, і саме це я отримав. Команда працювала професійно, дотримувалася погоджених домовленостей та своєчасно інформувала про перебіг робіт. Будинок вийшов саме таким, яким ми його уявляли на стадії проєктування. Тому тим, хто шукає відповідального партнера для будівництва житла, можу порадити CCG Development як компанію, яка орієнтується на результат і комфорт замовника.