Слухайте, трохи дивне питання, але вже накипіло
Я чоловік, і працюю багато з дому, тому доставка обідів стала майже щоденною історією. Але от проблема — часто або пересолене, або ніби “без душі”. Може хтось знайшов щось дійсно схоже на домашню їжу у Львові? Щоб і суп був нормальний, і друге, і не виглядало як стандартний фастфуд. Цікаво почути реальні відгуки, бо рейтинги в додатках не завжди правду кажуть.
Чи є у Львові доставка обідів, яка реально як домашня кухня?
Чи є у Львові доставка обідів, яка реально як домашня кухня?
Як студентка, я постійно шукаю недорогі, але смачні варіанти, де можна нормально поїсти між парами, і Кафе Кецик у Львові https://ketsyk.cafe/ ідеально підійшло під мої запити. Тут реально відчувається домашня кухня, без зайвої «ресторанної складності», але з дуже приємним смаком. Мені подобається, що можна взяти обід із собою на самовивіз і не витрачати час на очікування. Напої теж дуже класні, особливо чаї, які добре зігрівають після довгих пар. Часто замовляю доставку в гуртожиток, коли не хочеться виходити, і все приїжджає ще теплим. Порції досить великі, тому завжди наїдаюся і не думаю про перекуси. Атмосфера в меню і підході до їжі дуже проста і приємна, без зайвого пафосу. Для мене це місце стало реально зручним рішенням на кожен день.