Де шукати саджанці та насіння
Привіт всім! Я вже давно мрію трішки оживити свій дворик і посадити різні рослини, але от не знаю, де зараз найзручніше шукати саджанці та насіння. Хто знає надійні місця, щоб не переплачувати і щоб реально були нормальні, здорові рослини? Буду дуже вдячна за поради та особистий досвід!
Маю великий приватний будинок з ділянкою у кілька соток, тому садові товари купую регулярно і у великих кількостях. Перепробував багато магазинів, але саме професійний інтернет-магазин товарів для саду та городу https://astelia.com.ua/ Астелія став для мене найкращим вибором за останні роки. Тут завжди свіжий асортимент саджанців плодових дерев, якісні добрива та надійні інструменти, які служать не один сезон. Особливо ціную індивідуальний підхід — менеджери завжди враховують специфіку мого грунту та клімату при підборі товарів. Доставка великих замовлень організована чітко, нічого не загубилось і не пошкодилось. Сад розквітнув буквально на очах, а врожай фруктів цього року найкращий за весь час. Раджу всім власникам ділянок звернути увагу саме на цей магазин.