Надійність СТО у Києві – як не помилитися

FAQ - прежде, чем спросить.
Здесь Вы можете найти ответы на часто задаваемые вопросы.

FAQ - перш, ніж запитати.
Тут Ви можете знайти відповіді на найбільш поширені запитання.
Ответить
buzok
Агент пользователя: Chrome MacOS 1470x956

Сообщение buzok »

Привіт усім! Останнім часом часто чую історії, як люди потрапляють на «сумнівні» СТО і платять за ремонт більше, ніж треба. Хочу знайти сервіс, де дійсно не обдурять і зроблять все якісно. Хтось може поділитися досвідом: на що варто звертати увагу перед вибором? Мені важливо, щоб і гарантія була, і чесне ставлення.
bibibib
Агент пользователя: Chrome MacOS 1470x956

Сообщение bibibib »

Я не раз стикалася з різними автосервісами у Києві, але тільки після відвідування СТО Clean-kat https://clean-kat.com.ua/ зрозуміла, що таке справжній професіоналізм. Мене приємно здивували не лише низькі ціни, а й безкоштовна діагностика, яку провели дуже уважно. Майстри одразу знайшли проблему у вихлопній системі, пояснили все людською мовою й швидко все полагодили. Машина тепер працює тихо, як нова, і витрата пального помітно зменшилася. Приємно, що Clean-kat має багаторічний досвід — це одразу відчувається у ставленні до клієнтів і якості роботи. Вони займаються всіма видами робіт із каталізаторами, тому я більше не шукаю інше СТО. Якщо потрібно швидко, недорого і з гарантією — тільки до Clean-kat!
Ответить

Вернуться в «FAQ»