Придбання електромобіля Tesla Model S https://electro-mobility.com.ua/listing-model/model-s/ стало для мене справжньою подією. Вже більше десяти років цей електричний повнорозмірний седан вражає своїми характеристиками та інноваціями. За цей час Tesla Model S здобула визнання як один з найкращих автомобілів у своєму класі, що не дивно, адже він зайняв перше місце у рейтингах популярності. Моя модель, з ємністю акумулятора 100 кВтг, має запас ходу до 715 км, що забезпечує мені велику свободу у подорожах. Завдяки розгону до 100 км/год за 3,2 секунди, відчуваю справжній драйв від водіння, а потужність 1020 к.с. дозволяє впевнено почуватися на будь-якій дорозі.
Крім вражаючих технічних характеристик, я також оцінила зручність і комфорт салону. Просторий інтер’єр з великими багажниками, загальний об'єм яких сягає 1100 літрів, дозволяє мені легко перевозити все необхідне. Особливо сподобалося, що зарядний порт знаходиться біля лівої фари, що зручно в порівнянні з іншими моделями електрокарів. Швидка зарядка до 80% за 40 хвилин робить використання автомобіля ще більш практичним.
Не можна не згадати про екологічність Tesla Model S. Витрати на паливо в перерахунку на бензин складають лише 2,4 л/100 км, що вражає. Гарантія на акумулятори на 8 років без обмеження пробігу додає впевненості у надійності автомобіля. Загалом, Tesla Model S - це не просто автомобіль, а справжня революція у світі електротранспорту. Я щаслива, що обрала цей електромобіль, і можу з упевненістю рекомендувати його всім, хто шукає комфортний, економічний та екологічний транспорт.
Враження від електромобіля Tesla Model S
- xkristinax
Враження від електромобіля Tesla Model S
Гарна машина що тут скажеш. Я до речі хочу собі таку ж взяти. Можливо з нового року. А поки їжу на своїй вірній старенькій шкоді. Ну як старенька, їй всього п'ять років, але для авто це вже термін, особливо при активному користуванні. До речі, у вас яка машина? А дорого вам обходиться її обслуговування? У мене найбільше звісно це бензин, ремонтувати особливо нема чого, а так тільки профілактичний огляд і все таке. Ну і страхування, купую і автоцивілку, і КАСКО, а на чорну п'ятницю можна було отримати промокод hotline finance і ну прямо дуже файну знижку отримати. Думаю що ще до нового року будуть якісь гарні акції, тому хто планує купувати, краще робіть це через цей онлайн сервіс, і вигідно, і зручно.