Друк сувенірної продукції

Игры и анекдоты.

Ігри та анекдоти.
Ответить
amina36
Агент пользователя: Chrome Windows 1920x1080

Сообщение amina36 »

Я чув про друк логотипу бренду на сірниках, але не до кінця розумію як це працює. Це ж звичайна коробка сірників, що у ній такого, що цей дешевий метод може бути дієвим як спосіб реклами? Поясніть мені хто-не-будь.
kvoronina
Агент пользователя: Chrome Windows 1920x1080

Сообщение kvoronina »

Все досить просто. Сірники можуть бути оригінальним рекламним носієм, бо ж не обов'язково щоб це була маленька коробочка. Вони можуть бути різних видів та моделей. І ще одне: при використанні та запалюванні сірників погляд у людей автоматично фокусується на рекламі. Мені такий ефект і був подрібен. Тому я замовив друк свого логотипу на сірниках https://agcity.com.ua/catalog/spichki тут. І абсолютно задоволений як якістю виконання, так і швидкістю доставки. Рекомендую.
polakir
Агент пользователя: Chrome Windows 1366x768

Сообщение polakir »

Ми маємо невеликий сувенірний магазин. Шукаємо надійну друкарню, де можна замовити друк логотипу на пакетах. Порадьте куди звернутись.
lavandala
Агент пользователя: Chrome Windows 1366x768

Сообщение lavandala »

polakir писал(а): Пт ноя 01, 2024 2:15 pm Ми маємо невеликий сувенірний магазин. Шукаємо надійну друкарню, де можна замовити друк логотипу на пакетах. Порадьте куди звернутись.
Сьогодні поліграфія дуже актуальна послуга. Вона являє собою відтворення друкованого тексту або графічних елементів на різних матеріалах: від паперу до тканини. Раджу звернутись до компанії «АРТ-ПРЕС», для замовлення якісного друку Швидко та якісно виконують замовлення саме там де вам треба. Я сама користувався їхніми послугами, замовляла друк на крафтових пакетах Якістю їхньої продукції дуже задоволена, і роботу виконали оперативно. Вони пропонують онлайн-замовлення та доставку, що дуже зручно.
Ответить

Вернуться в «Развлечения / Розваги»