Хочу купити сучасний планшет.

Игры и анекдоты.

Ігри та анекдоти.
Ответить
momser
Агент пользователя: Chrome MacOS 1440x900

Сообщение momser »

Усім привіт. Думаю купити сучасний планшет. Які б варіанти ви підказали? Найбільше подобається фірма lenovo. Якщо розбираєтеся то чекаю на ваші коментарі.
nadiafish

Сообщение nadiafish »

Дуже довго вибирала який планшет купити і в підсумку купила в цьому онлайн магазині https://www.moyo.ua/planshet_lenovo_tab ... 28425.html . Планшета Lenovo Tab M10 має свої плюси і мінуси, і ось деякі з моїх спостережень:

Плюси:

Хороший дисплей із високою роздільною здатністю
Якісна звукова система
Швидкий процесор, хороша продуктивність
Великий обсяг пам'яті
Зручний і легкий корпус
bettyvill

Сообщение bettyvill »

Вважаю що для сучасної людини планшет просто необхідний так само як і смартфон. Тож дякую вам за рекомендацію. :P
polakir

Сообщение polakir »

Ніколи не був великим фанатом техніки, але коли вперше потрапив до iSpace і потестив ipad air https://ispace.ua/ua/ipad/ipad-air все змінилося. Apple дійсно знає, як зробити продукт, який не тільки виглядає стильно, а й працює на високому рівні. Я вибрав iPad через його потужність і мобільність. Я можу працювати на ньому будь-де, що для мене стало величезною перевагою, адже я багато подорожую і часто працюю у різних місцях. Що мені подобається ще, так це те, як просто все синхронізується з іншими моїми пристроями Apple — iPhone, MacBook. Всі додатки та дані автоматично синхронізуються між пристроями, що робить роботу з ними надзвичайно зручною. В iSpace не тільки завжди є актуальні моделі, але й високий рівень обслуговування клієнтів. Я завжди отримую кваліфіковану консультацію та пораду щодо вибору, і це важливо для мене. Я однозначно рекомендую Apple, якщо ви хочете отримати техніку, яка не підведе.
lavandala
Агент пользователя: Chrome Windows 1366x768

Сообщение lavandala »

bettyvill писал(а): Пн фев 27, 2023 10:44 pm Вважаю що для сучасної людини планшет просто необхідний так само як і смартфон. Тож дякую вам за рекомендацію. :P
Саме так!
lavandala
Агент пользователя: Chrome Windows 1366x768

Сообщение lavandala »

Великий вибір планшетів пропонує інтернет-магазин Device Market https://dm.kh.ua/uk/ Тут представлені моделі від відомих брендів, з різними характеристиками та цінами. Це дозволить вам підібрати планшет, який відповідає вашим потребам, будь-то для роботи, навчання чи розваг. Я саме тут замовляла, дуже задоволена!
Ответить

Вернуться в «Развлечения / Розваги»