Де придбати гофрокартон для пакування?

Другие темы, посвящённые созданию вебсайтов.

Інші теми, присвячені створенню вебсайтів.
Ответить
buzok
Агент пользователя: Chrome MacOS 1710x1107

Сообщение buzok »

Привіт усім! Останнім часом доводиться пакувати багато коробок для відправки товарів, і я розглядаю варіант купити гофрокартон оптом. Хтось може підказати, де зараз найзручніше його замовляти? Бажано, щоб були різні розміри та не дуже дорого. Я просто хочу зрозуміти, чи є сенс шукати у великих будмаркетах чи краще спеціалізовані склади.
bibibib
Агент пользователя: Chrome MacOS 1470x956

Сообщение bibibib »

Не думав, що вибір пакувальних матеріалів може бути таким простим і приємним, поки не почав замовляти у Liderpak. Магазин дійсно №1, асортимент настільки великий, що можна знайти абсолютно все – від найдрібніших дрібниць до великих партій упаковки. Найчастіше я беру у них гофрокартон https://www.liderpak.ua/product-categor ... cardboard/ бо він незамінний у моєму магазині сувенірів. Він щільний, надійний, і навіть при транспортуванні делікатних речей усе доїжджає в ідеальному стані. Окремо хочу відзначити сервіс – консультанти завжди допоможуть підібрати потрібний варіант і порадять оптимальне рішення. Ціни чесні, а доставка по Україні швидка. Я щиро раджу цей магазин усім знайомим.
Ответить

Вернуться в «Другие темы / Інші теми»